Om Resedrömmen

Tack, för att du hittat min hemsida, jag hoppas du har hittat något intressant! Denna resesajt är ett hobbyprojekt, något jag endast spenderar ett par timmar i månaden åt. Därför kan det hända att en del länkar inte är aktuella, eller om du hittar något som är felaktigt och om något är inaktuellt, kontakta gärna mig så åtgärdar jag det. Detta gör att jag inte kan ta ansvar för att all information är korrekt, men självklart är det något jag eftersträvar. Jag kan inte heller stå till svars för de externa länkarnas innehåll. Vidare förmedlar inte denna hemsida några resor utan är en inspirations- och informationskälla till rese- och turismbranschen och för resedrömmar.

Har du förslag på förbättringar, synpunkter eller vill ge mig någon feedback på hemsidan, tar jag tacksamt emot det! Det hjälper mig och även Er läsare till att hemsidan innehåller bra information och kan utvecklas.

Om intresse finnes…

Om du vill att ditt företag ska vara med på sajten är du välkommen att kontakta mig. Företag inom turism- och resebranschen får gärna skicka pressreleaser och recensionsexemplar till mig. Kontakta mig via e-post så fås postadress.

Upphovsrätt

Allt innehåll på min hemsida är skyddad av upphovsrättslagen (1960:729). Att kopiera något från Resedrömmen är inte tillåtet såtillvida kontakt har tagits med mig och jag godkänt det.

Kontakt

Jag nås på e-postadressen minett@resedrommen.se

Minett Sikström

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.