Gruvan i Thailand där ett fotbollslag med killar blev instängda – blir nu turistattraktion

Bild:en.wikipedia.org

Tham Luang – grottan i Thailand, som var platsen där 12 pojkar och deras fotbollsledare blev instängda har öppnats för turister. The Chiang Rai Public Relations Office sa i fredags att de nu välkomnar turister till grottan. De säger att 30 personer åt gången kommer att få gå in i grottan med en maxkapacitet på 2000 människor per dag, skriver https://www.msn.com/en-us/travel/news/the-thai-cave-where-12-boys-and-their-soccer-coach-were-trapped-for-17-days-has-now-reopened-as-a-tourist-attraction/ar-AAJNULW.

Uppdelad i tre sektioner

Enligt Chiang Rai Public Relations Office,består säkerheten kring grottan av en metallbarriär, besökare kan fotografera grottan på ett avstånd på 30 meter. Grottan är uppdelad i tre sektioner, en för den mystiska prinsessan Jao Mae Nang Non t som säge leva där, öppningen där pojkarna klev in i grottan och en utgång.

Under öppningsdagen besökte 2000 personer grottan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.