Flygplanspassagerare delar bilder på den värsta flygplansmaten

Bild: which.co.uk

När det kommer till vad man ska finna under folien i den lilla lådan för flygplansmat, är det nog få som har höga förväntningar och tur är väl det. Flygplansmaten, speciellt i ekonomiklass är inte direkt en upplevelse i de högre gastronomiska klasserna. Men även de i business class drabbas av mindre god mat.

Se bilder på dålig flygplansmat

Det finns många exempel på dålig flygplansmat, där det ser allt annat än aptitligt ut. Detta visar en grupp som delar sina bilder på flygplansmat, skriver https://www.which.co.uk/news/2019/10/plane-awful-the-worst-airline-meals-revealed/

Under sommaren ombads medlemmarna i den globala klubben att skicka in bilder på den värsta flygplansmaten, de någonsin haft. Det är inget man direkt blir avundsjuk på, om man säger så.

Finnair

Nedanstående bild är mitt bidrag. Detta serverades under en flygresa med Finnair till Indien. Riset var ok, men det gröna, kunde de väl skurit lite fint?!

Dela din flygplansmatupplevelse

Vilken är din sämsta/mindre bra matupplevelse under en flygresa? Gör gärna ett eget blogginlägg om detta! (Om du har en blogg,vill säga).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.