Passagerare fejkade graviditet för att slippa bagageavgift

Bild:escape.com.au

I ett försök att undvika att betala övervikt på sitt bagage, kom en tjej, Rebecca Andrews, på en i hennes tycke smart idé: fejka en bebismage för att dölja en del av hennes tyngsta prylar. Andrews, som är en reseskribent http://www.becandrews.com/, planerade att ”kämpa mot systemet” och undvika en avgift på 41 dollar på Australiens Jetstar airline, skriver https://www.msn.com/en-us/travel/news/airline-passenger-faked-pregnancy-by-stuffing-items-under-dress-to-avoid-baggage-fee/ar-AAJuSQm.

Genom en steg för steg-guide visas en realistisk bebismage, Andrews rekommenderar att sätta på sig något stretchigt plagg som förpackas med de minsta men tyngsta sakerna aka elektroniska prylar, skriver https://www.escape.com.au/travel-advice/i-got-pregnant-to-save-60-on-a-jetstar-flight-well-almost/news-story/6efd35a40e49bde0f60af5905c6b41e0.

För den kompletta illusionen bunta ihop en bula, där hon dolde en annan pryl (hennes laptop) inuti sin dress och tog på sig tre lager av kläder för att försöka och förklä sig för att ta reda på vad som verkligen händer under fasaden.

När Andrews gick till gaten upptäckte hon att hon var sista personen ombord på flyget, vilket hon menar berodde på att personalen ”hade ögonen på henne.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.