Empire State buildings nya observationsdäck

Bild: AP/Richard Drew

Observatoriedäck vid Empire State Building har en hisnande utsikt från golv till tak med 360 graders fönster 102 våningar ovanför New York City. Det ombyggda observatoriedäcket öppnar för allmänheten idag. För media var det tillgängligt i torsdags, skriver https://www.dailymail.co.uk/news/article-7559867/Empire-State-Building-shows-new-165-million-observatory.html.

86:e våningen är ombyggd

Mer än fyra miljoner årliga besökare kan vänta sig ett fågelperspektiv av staden med omnejd. Bygget som kostar 58 miljoner dollar som ligger cirka 350 meter ovanför Fifth Avenue har inte ändrats. Byggnaden har också byggt om det kända observatoriedäck på 86:e våningen.

Den nya ombyggnationen innehåller också en utställning på vägen upp. Det var ett fyra årigt projekt som kostade 165 miljoner dollar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.