Räven raskar inuti flygplats i Moskva

Bild: viralhog.com

Flygresenärer vid Moskvas Domodedovo Airport blev överraskade när de såg en oväntat jetsetter springa omkring på bagagebandet vid incheckningen. De blev överraskade då de såg en räv, skriver mailonline https://www.dailymail.co.uk/news/article-7537737/Crafty-fox-evades-staff-runs-check-desks-Russian-airport.html.

Sprang till fönstret

I sociala medier florerar en film där räven, inte raskar över isen, men väl vid incheckningen. Antagligen i ett försök att ta sig ut, räven springer mot ett fönster, där räven ser att ha en räv bakom örat och tycks vilja att fönstret öppnades.

Flygplatsens press-service säger till TASS att räven spenderade flera minuter inne vid terminalen innan den lyckades ta sig ut igen Det är oklart vart räven tog vägen sedan.

Listig som en räv, vet jag inte om det stämmer om denna räv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.