Ett hotell enbart för kvinnor har öppnat på Mallorca

Bild: Som Hotels

Ett nytt hotell på den spanska ön Mallorca har öppnat, dock finns det en hake med detta hotell – det är endast kvinnor som är välkomna. Ja, du läste rätt. Män är förbjudna. Hotellet öppnades i juni i år, skriver The Sun https://www.thesun.co.uk/travel/10051877/majorca-women-only-hotel-som-dona/.

Fyrstjärnigt

The Som Dona Hotel är ett fyrstjärnigt resort som erbjuder chica rum och allmänna utrymmen som pool, takterrass och en unik spasvit. Det kostar mellan 1255 kronor och 2531 kronor. Dock måste alla gäster vara över 14 år och tillsammans med andra kvinnor.

Strikt policy

Det strikta “No Men Allowed” policyn gäller 39 rum. Så i teorin kan du smuggla in en man på ditt rum. Hur som helst är det många semesterfirare som välkomnar detta utrymme enbart för kvinnor. För att ta hänsyn till den spanska antidiskrimineringslagen har hotellet anställt både manlig och kvinnlig personal. Dubbelrummen innehåller enkelsängar som kan göras om till dubbelsäng på begäran och så finns det aromaterapiset.

Hotellet säger att dekoren är röd och vit, matutrymmen och till och med poolen är designade efter kvinnors behov.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.