Turistguide ber om ursäkt för den tysta discodansen runt en hemlös i Edinburgh

Bild: Angus Duncan

Detta är den hemska stunden då en turistguide leder en tyst discodans runt en hemlös man i Edinburgh. Angus Duncan säger att han fångade det hela på film när han var på väg hem från jobbet. Videon visar en stor grupp som använder hörlurar och dansar runt en hemlös man som tigger i centrum, skriver mailonline https://www.dailymail.co.uk/news/article-7468323/Edinburgh-tour-guide-leads-silent-disco-homeless-man.html.

En turistguide i orange leder gruppen när de följer varandras dansrörelser. Videon spelades in förra året men postade den online i augusti i år.

Ber om ursäkt

David Naylor, ägaren av Edinburgh silent disco company tour group Guru Dudu, har identifierat sig själv som den ledande mannen i gruppen. Han säger att han skäms men förvånad då han inte såg den hemlösa mannen vid tillfället. ”Det var ett misstag och jag ber om ursäkt,” säger Naylor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.