10 länder som är perfekt för backpacking – Skandinavien regerar

Bild: Pixabay.com

Har du fått lust att ta ryggsäcken och upptäcka nya platser, nya kulturer och möta nya människor? Backpacking är ett fantastiskt sätt att se världen utan en dyr prislapp.

Kriterier för undersökningen

Andra typer av resande är spännande men när det kommer till backpacking öppnas en helt ny värld av äventyr. Om du vill försäkra dig om säkerhet, få bra valuta för pengarna och ha internet tillgängligt när det anses nödvändigt. Då har teamet vid Globehunters skapat en lista på data om världens topp platser för backpacking som är baserat på lycka, säkerhet, internet och kostnader att bo. Skandinavien regerar för backpackers, skriver msn.com https://www.msn.com/en-ie/lifestyle/tipsandtricktravel/worlds-best-backpacking-spots-revealed/ar-AAGoRKx.

Undersökningen visar också den lyckligaste platsen, Finland, den absolut säkraste platsen är Singapore, den billigaste platsen är Pakistan och för att få bäst internet bör man bege sig till Sydkorea, skriver globehunters http://www.globehunters.com.au/best-backpacking-hotspots/.

Top 10 bästa länder i världen för backpackers

1. Finland

2. Danmark

3. Kanada

4. Tjeckien

5. Sverige

6. Nederländerna

7. Österrike

8. United Arab Emirates

9. Australien

10. Singapore

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.