Full flygvärdinna somnade under en flygresa

Bild: Yvette McDowell

En flygvärdinna på en flygresa från Chicago till South Bend är anklagad för att vara alkoholpåverkad. För Julianne March, 49, Waukesha, väntar en rättegång den 29 augusti, skriver mailonline https://www.dailymail.co.uk/news/article-7340369/Drunk-flight-attendant-passed-seat-slurred-safety-announcement.html.

Dokument från rätten säger att March var en del av Air Wisconsin besättning den 2 augusti. Ombord på United Express blev passagerare rädda för sitt liv, på grund av flygvärdinnas medicinska tillstånd efter att de landat vid Chicago’s O’Hare International Airport.

När planet landade i South Bend, togs March av från planet. I dokument från rätten står det att hon luktade alkohol, hon hade en alkoholhalt på 0,20 procent, vilket är fyra gånger mer än vad som är lagligt för flygvärdinnor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.