Passagerare vid easyJet fick sitta på ett säte som saknade ryggstöd

EASYJET har fått kritik för att de bett en passagerare att ta bort en bild på ett säte som saknar ryggstöd på ett av deras plan. Ett plan från Luton, London till Geneve. Bilden delades på sociala medier, Twitter, och visar en stackars kvinna som sitter på kanten av ett säte medan andra intog sina platser, skriver mailonline https://www.dailymail.co.uk/news/article-7326581/Extraordinary-picture-shows-easyJet-passengers-sitting-backless-SEATS.html.

En talesperson vid easyJet säger att det fanns fem lediga platser som kvinnan kunde flytta till innan planet lyfte. De säger att ingen passagerare hade tillåtelse att sitta vid dessa platser inte var funktionsdugliga och väntade på att repareras.”

”Säkerhet är vår högsta prioritet och easyJet driver sina flygplan efter strikta säkerhetsregler.”

Lite ryggradslöst svar från easyJet, kan jag tycka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.