Air New Zealand goes Air All Blacks

Bild: airnewzealand

Air New Zealand har idag lanserat en ny säkerhetsvideo som supportarAll Blacks tävlingar i Rugby World Cup i Japan, nästa månad. I videon, Air All Blacks, medverkar coachen Steve Hansen, kapten Kieran Read, Sam Cane, Anton Lienert-Brown och Ryan Crotty vid flygbolagets huvudkontor där de diskuterar idéer för deras första säkerhetsvideo. Medverkar gör även den amerikanske skådespelaren Rick Hoffman och skådespelaren Cliff Curtis, skriver stuff.co.nz https://www.stuff.co.nz/travel/news/114662196/all-blacks–and-george-gregan–in-new-air-new-zealand-safety-video.

Visa vårt stöd

”Att ändra namn till Air All Blacks är ett roligt sätt att visa vårt stöd för pojkarna i svart,” säger Air New Zealand general manager global brand & content marketing Jodi Williams.

Air All Blacks firar i år 10 i sin medverkan i Air New Zealands säkerhetsvideor. #AirNZSafetyVideo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.