Resedrömmar vid Clarion Hotel Arlanda

Vad göra om planet går tidigt och man inte vill gå upp mitt i natten för att ta sig till Arlanda? Ja, för den som har möjligheten kan man sova en natt vid Clarion Hotel Arlanda. Hotell ligger vid Sky City mellan Terminal 4 och 5.

Nu är jag inte direkt först på bollen om att ha övernattat vid Clarion Hotel Arlanda och skrivit om detta. Exempelvis har Dryden skrivit om kuddhimlen på hotellethttps://www.dryden.se/2015/10/clarion-arlandas-kuddhimmel-pa-vaning-12/ en annan som har skrivit en recension om boendet är Stad till strand http://www.stadtillstrand.se/2017/04/23/hotellrecension-clarion-hotel-arlanda-airport/, även New York my bite har skrivit hotellet http://www.newyorkmybite.com/overnatta-pa-arlanda-en-recension-av-clarion-hotel-arlanda-airport/ och så har även Oh Darling checkat in på hotellet https://ohdarling.org/clarion-hotel-arlanda/.

Det finns säkert fler resebloggare som skrivit om sin hotellvistelse vid Clarion Hotel Arlanda, men det var dessa som kom upp när jag googlade. Så vad kan jag skriva som inte redan skrivits? Jo, min upplevelse.

Positivt och negativt

Det positiva med hotellet är lokaliseringen, närmare och bättre flygplatsen kan det knappast bli. Kuddarna är mjuka och sköna, sängen är också bekväm. Det finns skohorn, strykbräda och strykjärn. Det negativa är att det inte finns några tofflor och jag saknar en handduk till fötterna i badrummet.

Frukosten

Frukosten gör ingen besviken. Här finns det mesta man kan tänka sig så som gröt, korv. våfflor, ägg, massvis med pålägg. De har även juice där man får trycka på en surfplatta och bestämma vilken juice man villa ha.

Rökare

Vid poolen var det folk till och från, jag var där vid olika tillfällen. Men vid de tillfällen jag var där satt en kille hela tiden. Han satt och rökte, trots att det finns flera skyltar om att rökning är förbjuden vid poolen (människans egoism och dumhet verkar vara enorm).

Arlanda är den perfekta platsen för resedrömmar. Se plan som lyfter och landar och drömma sig bort.

4 svar på ”Resedrömmar vid Clarion Hotel Arlanda

  1. Bästa du,

    Vilken härlig läsning! Tusen tack för att du kom förbi oss och för att du ville dela med dig utav din upplevelse här, betyder massor!

    Hoppas vi ses snart igen.

    Stor kram från vännerna på Clarion Arlanda!

    / Ullis, Marknadskoordinator

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.