Detta flygbolag vill att du flyger mindre

Bild: flyresonsibly.klm.com

Ett flygbolag som vill att du flyger mindre – ja det är sant. Det holländska flygbolaget KLM har en ny kampanj som de kallar: “Fly Responsibly” där flygbolaget uppmanar resenärer att flyga mindre, vilket skulle leda till att reducera i mindre utsläpp. I kampanjen ingår en hemsida flyresonsibly.klm.com https://flyresponsibly.klm.com/en#home, social medier och en video, skriver bloomberg.com https://www.bloomberg.com/opinion/articles/2019-07-04/climate-change-klm-is-the-airline-that-doesn-t-want-you-to-fly.

Elbers och KLM:s reklam innehåller tre frågor: Behöver möten alltid ske ansikte mot ansikte? Kan du ta tåget istället? Kan du bidra genom klimatkompensering eller packa lätt?

“Vi alla behöver flyga nu och då,” säger berättaren i videon. ”Men nästa gång, tänk på att flyga ansvarsfullt.”

Nedan är en 9-sekunders video som ber resenärer att ta ”ansvarsfulla beslut kring flygande.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.