Att välja bilder till ett fotoalbum är inte enkelt

Har äntligen tagit mig i kragen och redigera mina bilder från Hong Kong och tänker göra mig ett fotoalbum. Men det svåra är att välja ut bilder. Många bilder är, i mitt tycke, bra medans andra är helt usla och går lätt och snabbt att radera.

Vad tycker du är de bästa motiven på bilder? Är det människor, byggnader, mat, djur, marknader, bilar, spårvagn, natur och/eller skyltar? Jag gillar mixen av dessa, därför är det inte enkelt att välja vilka bilder jag vill ha med i ett fotoalbum.

Några av nedanstående bilder kommer med största sannolikhet komma med:

Detta är bara ett axplock av bilder från Hong Kong. Nu återstår det svåra, att välja och gallra för att skapa ett fotoalbum.

Har du någon favorit bland bilderna?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.