Flygplatsen med ett hål i stängslet för planespotting

Älskar du flygplan? Jag menar älskar så mycket att du gillar spana in flygplanen vid flygplatser och fotografera planen? Detta har en flygplats i Kanada tagit fasta på, att det finns många som gillar planespotting. Genom att göra ett hål i stängslet kan nu lokala fotografer och andra intresserade, förhoppningsvis, få snygga bilder på flygplan, skriver Petapixel https://petapixel.com/2019/05/22/this-airport-made-fence-holes-for-planespotting-photographers/.

Jean-Lesage International Airport i Quebec, presenterade i förra veckan sitt samarbete med det Quebec-baserade planespotting community YOB Aviation till att installera specialpaneler runt flygplatsen för att erbjuda fotografer olika vyer av start – och landningsbanor och terminalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.