Trainplanet – sajten som hjälper dig boka tågresor i Europa


Bild: Trainplanet

Trainplanet.com, sajten som ska göra det enklare än någonsin att boka tåg i hela Europa. Den nya sajten gör det, för första gången, möjligt att boka tusentals tåg i upp till 31 länder på nätet, skriver Trainplanet.

Hoppa på tåget
Tågresandet har ökat mycket på grund av klimatet och popularitet, skriver SVT, detta har fått många att vilja hoppa tåget (och göra som ”alla” andra.

Ökat rekordartat
Intresset för resande med tåg har ökat rekordartat under det senaste åren. Trots det, så är det fortfarande tidskrävande att boka tågresor utanför Sverige. För att boka internationella resor har det fram tills nu varit nödvändigt att gå genom en resebyrå och få resan bokad av en specialist.

Med den nya sajten Trainplanet.com kommer resenärer själva kunna boka sina resor över hela Europa på nätet. Bakom satsningen står CrewCom AB som även driver Tågbokningen.se, den ledande resebyrån för tågresor.

Vi tar i och med Trainplanet ett stort kliv framåt, inte bara för oss utan för hela branschen och alla resenärer som föredrar att ta tåget, kommenterar Ufuk Ergovan, VD.

Trainplanet lanseras officiellt den 12 augusti, men redan den 24 maj öppnar en enklare version av sajten för allmänheten. I den första versionen släpps en interaktiv reseplanerare, där resenärer snabbt och smidigt kan planera sina resor, och få en offert via e-post.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.