Dinosaurieskelett visas på Heathrow


Bild: Heathrow

Flygplatsen Heathrow har installerat en 13 meter hög dinosaurieskelett vid Terminal 5, med vilken de hoppas underhålla familjer under påsken, då passerar 4,5 miljoner resenärer terminalen. Skelettet är 155 miljoner år gammal kusin till diplodocus, som förväntas säljas vid det franska aktionshuset Aguttes i juni och beräknas säljas för 2,6 miljoner dollar, skriver mailonline.

Arkeologen vid Aguttes, Eric Mickeler säger att skelettet är ”antagligen världens enda diplodocus”.

Stor efterfrågan
“Köpare letar efter stora imponerande och estetiskt attraktiva och välbevarade exemplar. Det är också en fråga om efterfrågan och tillgång. Det är väldigt få som har hittats, så priset stiger eftersom det är en stor efterfrågan på dem.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.