Tåg – och flygskryt – mer reseskryt åt folket!


Bild: Fish Market (valkött)/ Minett Sikström

Igår på twitter skrev jag om att flygskam har ersatts med tågskryt. Och hänvisade till en resebloggare, som jag tyckte hade skrivit ett tågskrytsblogginlägg. Den jag riktade min kritik mot svarade, vilket även en annan resebloggare/twittrare gjorde. Det var inga svar som övertygade mig eller fick mig att tänka om. Men så idag kom ett svar från en annan resebloggare/twittrare som fick mig att tänka om. Ett svar med humor och glimten i ögat (min tolkning), då var det bara för mig att inse, att jag får backa i min ståndpunkt.

Vad personen skrev som fick mig att skratta lite och sucka lite åt min egen tankevurpa angående tågskryt och att skriva om tågresor?

”Äh, vem bryr sig. Mer skryt åt folket! You go tågresenärer. Tänker passa på och skryta och säga att jag minsann nu åker första klass med SJ till Umeå på Alla hjärtans fyndade biljetter, så det så. Ska minsann in och skryta om det på bloggen också tänkte jag. 590 pix TuR, det ni!”

Det var ett svar som fick mig att tänka till och inse att jag tänkte fel. Denna person (resebloggare) har ett, i mitt tycke, helt rätt synsätt.

Så mer reseskryt åt folket! Skryt på bara! Kom med massa tåg – och flygskryt eller allmänt reseskryt, så sammanställer jag dem i ett blogginlägg sedan.

Om jag har något att skryta med? Jag har ätit på den hajpade restaurangen Fish Market i Reykjavik på Island. Om maten var god? Inte speciellt men det var mycket bra service.

1 svar på ”Tåg – och flygskryt – mer reseskryt åt folket!

  1. haha. bra vändning! Ja jag tycker vi ska ha lite mer humor och glädje i livet. 🙂 och inget fel med att ha tankevurpor, särskilt inte om man kan erkänna det och tänka om så. 🙂 ha d gött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.