Pilot vid Air Canada beställde pizza till alla passagerare när de blev fast på flygplatsen


Bild:Pixabay

Vintervädret i Halifax gjorde sig påmind med mycket snö och starka vindar, vilket gjorde det svårt för plan att landa och lyfta från flygplatsen. Efter att ett plan glidit av banan beslöt ansvariga vid flygplatsen att gaten skulle stängas. Vilket medförde att passagerare ombord på Air Canada på väg till Halifax blev fast vid Fredericton-flygplatsen över åtta timmar. Lyckligtvis förbarmade sig piloten vid Air Canada och beställde pizza till alla ombord på planet för att ha lite trevligt medan de väntade, skriver cnn.com/travel.

Dåligt väder
Air Canada Flight 608 lämnade Toronto i måndags för en kort tur till Halifax. Väl framme vid Halifax gick det inte att landa, planet cirkulerade runt ett tag innan det blev omdirigerat till Fredericton för att vänta ut vädret.

Pilot visade generositet
Planet blev fast i över åtta timmar. Då det var en kort flygsträcka fanns ingen mat ombord för passagerarna som fick stanna längre än väntat. Men passagerarna behövde inte vara hungriga länge då piloten ringde direkt från cockpit för att beställa pizza från den lokala restaurangen som heter: Minglers Restaurant and Pub.

Det var endast tre kabinpersonal som arbetade i köket när samtalet kom, men de kunde snabbt leverera 23 stora ost- och pepperonipizzor till flygplatsen. Runt 150 passagerare välkomnade pizzan när flygvärdinnorna delade ut bitar av pizzorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.