Pastellformat bajs vid ett bajsmuseum i Japan


Bild: Unko

Nu är det dags för skitsnack. Ett roligt men udda skitsnack. Lagom till körsbärsblomningen i Yokohama i Japan kommer det öppna ett museum som är dedikerat till bajs, ett bajsmuseum som kallas Unko. Detta kommer bli ett tillfälligt museum som är öppet i fyra månader, från 15 mars till 15 juli, skriver Travel and Leisure.

Gulligt bajs
Usch, vad äckligt kanske någon tycker. Men lugn, nu talar vi om Japan och då är mycket sött och gulligt så även bajs på ett museum. Det är pastellformat och det finns en maskot som kallas ’Unberuto’ – en vandrande bajs som bär runt på sin egen toalett.

Tre zoner
Museet är indelad i tre zoner, varje zom har fått namn efter en ordlek med unko – ’un’teractive, ’un’sta-genic och ’un’telligence. Barn kan se fram emot mycket bajs att kolla och leka med medan föräldrarna kan se sina barn sittandes på Unko-formade” stolar.

Och för dem som vill ägna sig åt (”un”)interaktiva lekar finns det möjlighet att via konstdisplay som kallas Kusom (skit på japanska) spel kan stå på en bajsformation och splasha dem.


Bild: Unko

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.