Tre minuter japansk reseporr


Bild: Youtube

Japan har funnits på min reseönskelista, men än så länge har det inte blivit någon resa dit. Men jag känner ett sug att resa dit när jag ser videon nedan. Det är reseporr i sin renaste form, det är storslaget, det är vackert och det är magnifikt. När det gäller att visa olika skillnader av kulturer och länder, är det bästa sättet en vackra komponerade filmer och fotografier. Asien är en världsdel som har mycket att erbjuda i allmänhet och Japan i synnerhet. Fotografen Oliver Astrologo har fångat Japans stadsliv som är rikt på traditioner och subkulturer.

Japan – Neons & Sakuras är en tre minuter kort film som ska ”inspirera dig till att upptäcka och gå bakom den standardiserade japanska resvägen, eftersom varje av detta land är värt en hyllning.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.