Fotografera flygplansfönster-bilder utan att flyga


Bild: Minett Sikström

Här kommer en billig lösning för de som vill lägga ut bilder i sociala medier om sin flygresa. Tricket är att inte flyga utan visa prov på kreativitet. En kreativ man i östra Kina använde en tvättmedelsflaska och en smartphone för att fejka en scen som ser ut som att det är taget ombord på ett plan, skriver newsflare.

Tvättmedelsflaska
Filmklippet är filmat i Hangzhou City i Zhejiang Provinsen, den första februari (2019) av en person som heter, Xiao Liang, som fotograferar en bild på Mount Fuji på sin telefon genom ett hål på en tvättmedelsflaska, som ska föreställa ett flygplansfönster.

Nyligen visades det prov på en likadan fotografering, fast utan berget i bakgrunden, Kreativt sätt att fotografera ett ”flygplansfönster” – genom optisk illusion

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.