Det ultimata packningstipset – så bör du rulla dina kläder


Bild:armygringo/Youtube

Du gör som säkert som jag, dvs rullar dina kläder fel vid packning. En tidigare soldat visar det mest effektiva sättet att rulla ihop en t-shirt för att packningen skall bli så effektiv som möjligt. Du känner säkert redan till knepet att rulla dina kläder vid packning men med ”ranger roll” får du mer utrymme vid packningen.

Visar och förklarar
En tidigare amerikansk soldat, armygringo, visar och förklarar på Youtube ”The Best Ranger Roll Tutorial”. Han börjar med att placera en t-shirt på ett bord, med en hård yta. Nedre delen av t-shirten vänds ut och in, så att en liten ficka bildas. Både höger och vänster sida på toppen av t-shirten viks till mitten, för att skapa en rektangel.

Till skillnad mot den gamla rullningstekniken, genom att vika in fållorna och stoppa in t-shirten utan att det enkelt går upp.

Ett bra packningstips, om du frågar mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.