Matgeek testar all mat vid Arlanda


Bild:Swedavia

Om maten och dess skyhöga priser går att säga mycket. Men hur smakar maten? Är den värd sitt pris? Det testar Johan Hedberg aka Matgeek, följ med bakom kulisserna på Pontus in the Air:s vinförråd. Videon är också kul att se för den älskar flygplatser och flygplan.

Om Arlanda och dess dåliga matutbud går att läsa i några artiklar: Lena Mellin har skrivit om Ockerpriser på vatten på Arlanda. Och att maten suger har även SvD skrivit om Ert matutbud duger inte, Arlanda.

Nu är det inte bara media (tidningar) som skrivit om maten på Arlanda, det har även en del resebloggare gjort. Exempelvis har Dryden Äntligen testat Pontus in the Air på Arlanda, Dryden testar renskav som även Matgeek testar, den ena av dem gillar rätten mer än den andre. En annan resebloggare som delar med sig av sin upplevelse av maten vid Arlanda är 4000mil.se, de skriver om Tre bra förslag för den som vill äta på Arlanda. Och så även resebloggaren Mat och resebloggen käkat på Pontus in the Air, läs om hans smakupplevelse Pontus in the Air på Arlanda terminal 5. Även Rosita Reser har ätit vid Pontus in the Air Pontus in the Air när du ska ut och resa.

Själv har jag inte testat Pontus in the Air, dels för att jag tycker det är för dyrt, sedan är det inget som lockar, även om de säkert har högt flygande ambitioner. Det finns annat matutbud som passar mig bättre. Och med tanke på hur många andra resebloggare som skrivit om Pontus in the Air behöver jag inte göra mig besväret dit. Det finns andra restauranger att skriva om på Arlanda.

Vad är din upplevelse av maten och matutbudet vid Arlanda?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.