Världens längsta flygresa tar 19 timmar


Bild:cnbc.com

Världens längsta flygresa är i skrivande stund en resa på 17,5 timmar från Perth till London. Men detta kommer att ändras i veckan när Singapore Airlines börjar flyga från Singapore till Newark, New Jersey. Total flygtid? Strax under 19 timmar,skriver CNN.

Slutat flyga
Flygresan startar på torsdag den 11 oktober och kommer att flyga tre gånger i veckan med den nya Airbus A350-900 ULR. Singapore Airlines har flugit denna sträcka med en Airbus A340-500, planet hade endast 100 platser, vilket inte var ekonomiskt hållbart för denna rutt. Flygbolaget slutade att flyga från Singapore till New Jersey under 2013.

Vad kommer passagerarna tycka om att behöva vara instängd i ett plan i nästan 19 timmar? Med hjälp av Airbus senaste flygplansdesign ska resan upplevas mer behaglig.

Skulle du vilja flyga denna sträcka? Det skulle inte jag vilja, det är på tok för lång flygtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.