Cathay Pacific stavade sitt namn fel på ett flygplan


Bild: Cathay Pacific

Flygbolaget Cathay Pacific har fått mycket uppmärksamhet i media de senaste dagarna. Detta efter att namnet på flygbolaget blivit felstavat vid ett målarjobb. Någon glömde att inkludera ett ”F” i namnet så att det stod: ”Cathay Paciic.” Misstaget uppmärksammades först vid Hong Kong Aviation Discussion Board. Men även Cathay Pacific tycker misstaget är roligt, skriver South China morning post.

Osäker på misstaget
En ingenjör från systerbolaget Haeco var osäker på hur misstaget kunde ske. ”Vi använder stenciler. Det skulle ha varit ett mellanrum mellan bokstäverna, om det var ett riktigt misstag, tror jag,” säger ingenjören.

Misstaget kan bli dyrbart att åtgärda, men under tiden roar misstaget internet. Och ärligt talat vem har inte gjort fel i sitt arbetsliv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.