Bagagearbetare vid en flygplats hanterar ömtåligt bagage


Bild: pixabay.com

Att checka in bagage kan vara stressigt, speciellt om du har med dig dyra eller sköra saker, kan snurra runt på bagagekarusellen. Hur bagaget omhändertas är utom vår kontroll. En bagagehanterare vid Lanseria International Airport i Sydafrika lyfter upp och ställer väskorna korrekt när de faller vid bagagekarusellen.En video postad av resenären Janine Brand visar en man vid namn Ephraim Sibeko, som arbetar hårt med varje bagage så att passagerare lättare kan identifiera deras bagage.

Hög service
“Nästa gång du reser via Lanseria Airport och du ser Ephraim, stop, tacka honom och ge honom dricks, eftersom ingen annanstans i världen får du motta en sådan första klass service som den,” skriver Brand.

Slået op af Janine Brand i Onsdag den 5. september 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.