Pilot vid American Airlines beställde pizza till passagerarna


Bild: Papa Johns

En pilot vid American Airlines har hyllats online för sin fina gest efter att ett flyg råkade ut för ett oväntat hinder. Flight 2354 från Los Angeles till Dallas/Fort-Worth blev omdirigerad till Wichita Falls, Texas, på grund av extrema åskoävder i norra Texas, skriver The take Out.

Ringde Papa Johns
Många av de 159 passagerarna blev frustrerade, vilket kapten Jeff Raines tog på sig ansvaret att lätta upp situationen. Raines ringde den lokala Papa John’s och beställde 40 pizzor som levererades till en liten flygplats.

Raines sa att han kunde inte göra detta utan stöd av övriga besättningen.

American Airlines säger att de är stolta över sin besättnings handlingar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.