Catfight vid Fontana di Trevi på grund av en selfie spot


Bild:mailonline

För turister som besöker Rom är det vanligt att besöka fontänen Fontana di Trevi och kanske kasta i en slant. Nu, i dessa sociala medie-tider blev det en catfight vid den berömda platsen. Två temperamentsfulla kvinnor, en 19-åring från Holland och en 44-årig italienska-amerikansk kvinna började bråka vid den historiska platsen. Orsaken till bråket? De villa ta selfie vid amma plats framför den kända fontänen, skriver mailonline.

Polis tillkallades
En bitter verbal utväxling gick över i fysiska aggressioner där familjemedlemmar från bägge sidor lade sig i. Minst åtta personer var inblandade i bråket. Två poliser lyckades stilla det hela i några minuter men fick tillkallas när tjafset började igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.