Detta stjäl svenskarna från hotellrummen


Bild: Minett Sikström

Under semestern bor många människor på hotellrum, där det är skönt att lägga sig på sängen och vila och bara njuta av ledigheten. Kanske är du den som tänker att toapapper alltid är bra att ha på lager eller den som har flera små tvål- och schampoo-flaskor med i necessären när du lämnar hotellrummet? Då är du en del av de resenärer som passar på att plocka med sig diverse saker från hotellen. Onlineresebyrån eBeach.se har gjort en undersökning som visar att mer än varannan svensk har tagit något från ett hotellrum, skriver ebeach.

Handdukar och TV-apparater
Enligt undersökningen har 56 procent av de tillfrågade plockat med sig saker från sina hotellrum. Var fjärde person har tagit handdukar. Därefter är det badrockar och produkter från minibaren som är populärast bland gästerna. En del väljer även att ta med sig mer otympliga artiklar, som TV-apparater.

I undersökningen har en del svenskar även erkänt sig skyldiga till något mer udda stöldobjekt: toalettborstar, badrumsmattor och bordsben har alla försvunnit ner i svenskars resväskor.

Topp 10: Det har flest svenskar tagit från sina hotellrum:

1. Handduk

2. Badrock

3. Produkter från minibaren

4. Glas/tallrikar/bestick

5. Spegel

6. Kudde

7. Galgar

8. Hårtork

9. Dekoration/prydnadsföremål

10. Konst/tavlor

Personligen förstår jag inte hur folk kan vilja stjäla handdukar, badrockar och kuddar. Så ofräscht, många människor är ju inte så fräscha av sig, därför skulle jag aldrig ta något sådant. Jag har tagit tandkräm och schampo och dylikt från hotellrum. Vad har du stulit från hotellrum?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.