Ett par gigantiska händer lyfter Vietnams Da nang golden bridge mot skyn

Händerna mot himlen – en bro i Vietnam väcker uppmärksamhet, på grund av detta. Sedan bron, ‘Da Nang Golden Bridge,’ öppnades i juni har i Vietnam fått en stor uppmärksamhet, delvis genom att besökare känner som om de vandrar bland molnen, skriver worldarchitecture

Guldfärgad
Denna iögonfallande struktur, lokaliserad i Thien Thai-trädgård Ba Na Hills, ett gigantiskt par händer lyfter upp bron mot skyn. Bron erbjuder besökarna en spektakulär vy över landskapet. ‘Da Nang Golden Bridge’ är målad guldfärgad för att hylla skogen som ligger granne med bron. Bron ligger 1400 meter över havet och är 150 meter lång.

Lobelia Chrysanthemum- blommor har planterats längs med bron, medan händerna har fått en väderbiten effekt, händerna ska ge en antik känsla.

Denna turistdestination är en del av ett projekt för att öka antalet turister till Ba Na Hills.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.