Flygplanspassagerare tar bort skinnbitar från foten och kastar på golvet


Bild: Viral Press

En video visar en passagerare ombord på AirAsia som är barfota och pillar med sina fötter under flygresan. Jade Thomas och hennes pojkvän Trong Nguyen reste från Kuala Lumpur, Malaysia till Hanoi, Vietnam, när de upptäckte att en annan passagerare som satt mittemot dem satt och tog bort skinnbitar från sina bara fötter som han satt upp mot ”bordet” framför honom,foxnews.com skriver .

Bråkig flygresa
Thomas, från Queensland, Australien, säger, “Jag återvände efter en tripp till Bali när min pojkvän observerade ett uselt beteende.” Thomas säger att hela planet var rätt så bråkigt men att mannens beteende gick över gränsen för henne.

Skreks, rapades och korkat beteende
“Det skreks, rapade högt och följde inte reglerna från flygvärdinnorna – exempelvis stod alla upp och tog sitt handbagage innan skylten för säkerhetsbälte hade släckts,” säger hon. ”Och så klart det var några människor som inte hade skor på sig.”

Mannens beteende är tyvärr en tydlig trend, enligt en flygvärdinna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.