Smarta tricks för att ditt bagage ska vara först vid bagagekarusellen


Bild: Pixabay

Att stå vid bagagekarusellen på en flygplats och se väska efter väska komma, men ingen av dem är ens egen är så tråkigt. Men det finns några trix du kan ta till för att slippa vänta i evigheter på ditt bagage och vara bland dem första som får sin väska, skriver The Sun.

Fragil
Hur du ska tillväga? Be om en lapp med ”fragile” från flygplatspersonalen och sätt på väskan, vilket kan skynda på väntan. Ofta lastas bagage med en ”fragil-lapp” på sist och som ett resultat av detta kommer väskan på rullbandet bland dem första.

Ska du tagga din resväska se då till att utelämna en detalj – din adress. Då kommer tjuven veta att du inte är hemma och kan försöka att göra inrott.

Sist in först ut
Om du vill dubbla dina chanser finns det ett annat sätt – checka in sist. Då de lastas sist ombord och därmed blir först när de skall lastas ur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.