Passagerares resväska anlände till flygplats och var totalförstörd


Bild Kristen Harobin/Facebook

En passagerare, Kristen Horabin, blev minst sagt förvånad när hon såg skicket på sin resväska efter en flygresa från Tampa till Dallas med American Airlines. När de anlände vid flygplatsen i Dallas, fick Horabins make sin resväska, men inte hennes, skriver abcnews.go.com.

Väntade och väntade
Kristen säger till WFAA: “Vi väntade och väntade och väntade men min väska dök aldrig upp.”

”Och då säger en kvinna bakom disken, åh, kanske det är din väska därborta.” Jag tittade bort åt det hållet och där låg mina tillhörigheter i en hög i en papperskorg varav hälften av dem var förstörda och det mesta var saknades.”

Ingen ursäkt
Kristen säger att hennes väska satt i platspapperskorg vid en annan bagagekarusell och var helt söndersliten. Hon säger att hon återfick sin sönderslitna utan någon som helt förklaring av Amercian Airlines.

Fick ursäkt och pengar
En talesperson vid American Airlines bekräftar att Kristen blev instruerad att genast fylla i en reklamation om händelsen, vilket hon gjorde.

Inom 24 timmar efter att American Airlines fått reklamationen fick Kristen en ursäkt och att de skickar henne en check på 3,500 dollar (cirka 30000 kronor) för skadorna och en travel voucher på $300 dollar (2600 kronor).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.