Wow Air betalar två personer att flytta till Island och resa runt i världen


Bild: wowair.com

Sommaren är runt hörnet, vilket för många innebär semesterplanering och om du har lite ledig tid de närmaste månaderna, kan du bli den lyckligt utvalda att få flytta till Island under sommaren. Lågbudgetflygbolaget Wow Air söker två vänner som vill resa runt i världen tillsammans, vännerna ska blogga och vlogga om sina upplevelser – och de får betalt för det. Från och med, 23 april, kan jobbet sökas via WOW Travel Guide . De söker: ” Ett roligt par som är individualister och som kan tänka stort.”

Bo i Reykjavik
De som lyckas bli utvalda i tävlingen kommer få flytta till Island och bo där från och med första juni till 15 augusti, där de får bo i en lägenhet i Reykjavik. Vinnarna kommer få välja vart de vill resa, vilket inkluderar städer som Barcelona, Los Angeles, Stockholm och New York.

Sök jobbet
Blir du sugen på att söka jobbet? Sök då via travelguide.wowair.com. Ansökan ska innehålla en video på två minuter där resetips från personens hemstad. Deadline för att söka tjänsten är 14 maj, efter det kommer en jury utse vinnarna som kommer avslöjas i sociala medier den 18 maj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.