Penny Rope – hotellboendet med fängelsetema


Bild: Media Drum World

Har du någonsin funderat över hur det vore att spendera en natt i fängelse? Du har nu möjlighet att göra det på ett hotell med fängelsetema. Penny Rope Bed Chamber har byggts inuti ett före detta kylförråd i Margate, Kent, skriver mailonline.

Enkelt med lite lyx
För drygt 900 kronor natten kan två gäster få pröva på fängelselivet utan att vara kriminella. Det ovanliga rummet har en riktig tung fängelsedörr med en lucka och ordentliga lås. Sängarna är enkla, det finns en liten hylla med muggar och vattenkokare samt en nattlampa. Men lite lyx finns det trots allt med bomullslakan, duntäcken, filtar och värmeelement. Det finns även varmvattenflaskor för kyliga kvällar.

Idén till boendet
Ägaren Polly High, 55, köpte huset 2010 då vännen Clare föreslog att använda kylförrådet till ett udda boende.

Hon säger: “Människor skall bo här om de letar efter ett udda boende.”

Lyckligtvis kan gästerna kontrollera när det är ljust ute och har tillgång till wi-fi.

Boka en natt
Blir du sugen på att boka en ”fängelsenatt”? Gör det via Penny Ropes hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.