Singapore Airlines är världens bästa flygbolag enligt TripAdvisor


Bild: pixabay.com

Singapore Airlines (SIA) har utsetts till världens bästa flygbolag enligt TripAdvisor’s årliga Travellers’ Choice Awards. Flygbolaget Singapore Airline tog även hem priset i flera andra kategorier såsom Bästa Internationella första klass (världen), Bästa flygbolag (Asien) och bästa ekonomi klass (världen), skriver prnewswire.com.

Stolta mottagare
“Vi är stolta att bli detta års mottagare av Bästa flygbolag i världen i den prestigefulla TripAdvisor Travellers’ Choice Awards för flygbolag 2018,” säger Singapore Airlines’ chief executive officer Goh Choon Phong.

Hårt arbete och engagemang
“Priset är ett godkännande på hårt arbete och engagemang från tusentals anställda runt om i världen, som fokuserar deras omtanke på att varje dag se till att Singapore Airlines förblir konkurrenskraftig på den globala nivån.”

Fyra asiatiska flygbolag
Qatar Airways fick pris för Best Business Class, medan Air New Zealand fick pris för Best Premium Economy. På den globala rankingen hamnade fyra av tio asiatiska flygbolag – SIA, Japan Airlines, EVA Air och Korean Air.

Enligt resesajten avgjordes vinnarna av en algoritm som räknade på kvalitet och kvantitet och på ratings gjorda av resenärer världen över under en tolv-månaders period på TripAdvisor Flyg.

TripAdvisor 2018 Traveller’s Choice Awards för flygbolag – topp 10 i världen

1. Singapore Airlines

2. Air New Zealand

3. Emirates

4. Japan Airlines

5. EVA Air

6. Southwest Airlines

7. Jet2.com

8. Qatar Airways

9. Azul

10. Korean Air

Service (olika klasser) globala vinnare

Best first class: Singapore Airlines

Best business class: Qatar Airways

Best premium economy: Air New Zealand

Best economy: Singapore Airlines

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.