En bussresa i Himalaya är en höjdare


Bild: Youtube

Alla som rest med buss i Himalaya (Indien och Nepal), vet att det kan vara en nära döden upplevelse. Detta syns i videon nedan när en buss som kör längs de Himalaysiska bergen på cirka 4000 meters höjd i en dal. Manohar Lal, fångade bussturen kring Spiti Valley från Khab till Nako, Indien.

Tuffaste vägen på planeten
Omgiven av snöfyllda berg och stup och där nere i dalen rinner floden Sutlej. Manohar försöker finna nya områden att vandra och så har han ett intresse av att besöka världens mest farliga vägar. Manohar säger: “The Spiti Valley Road är en av de tuffaste och äventyrligaste vägarna som finna kvar på denna planet.”

“Ett litet misstag kan leda till döden i den djupa dalen.”

“Den är lokaliserad högt vid Himalayas berg i nordöstra delen av Himachal Pradesh i Indien.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.