Par påkomna under sexakten på flygplanstoaletten


Bild: The Sun

Ett par främlingar bestämde sig för att komma med i ”Mile High Club” ombord på ett fullsatt plan med Virgin Atlantic när flygvärdinnan kom på dem mitt i sexakten.
Passagerarna, som bägge var i 20-årsåldern, kände inte varandra sedan tidigare, då de klev ombord på planet, en Boeing 747 från Gatwick till Mexiko. De två fick kontakt med varandra, när kvinnan som var full började prata med mannen strax efter de gått ombord, skriver The Sun.

Byxorna nere
Paret begav sig plötsligt iväg till en av toaletterna ombord när en av flygvärdinnorna blev misstänksam och öppnade dörren. Hon fann då kvinnan sitta på toaletten medan killen stod med, bokstavligen, byxorna nere.

Äventyra semestern
Kabinpersonalen hade innan de öppnade knackat på dörren och bett dem komma ut,när paret leddes tillbaka till sina platser, klappade och hånade passagerarna paret. När de väl kom ut och mannen återvände till sin plats sa en flygvärdinna: ”Vill du äventyra din semester för ett blow job?”

Skyllde på illamående
När killen gick ut från toaletten försökte han skylla på att tjejen hade blivit illamående. Men kabinpersonalen sa att paret inte reste tillsammans.

Piloten kontaktade polisen som väntade på planet när de landade i Cancun, Mexiko.

Polisen gick ombord på planet och eskorterade av kvinnan och tog hennes väskor.

Händelsen ägde rum i tisdags (denna vecka) på drygt 9000 meters höjd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.