Hello Kitty-tåg kommer rulla i Japan till sommaren


Bild:Japan Railway Company

Jag är inget fan av Hello Kitty eller av färgen rosa. Men jag skulle inte ha något emot att åka med ett Hello Kitty-tåg, vilket blir fullt möjligt till sommaren i Japan. Det japanska tågföretaget West Japan Railway Company (JR-West) har visat upp konceptbilder på ett Hello Kitty-tåg, ett tåg som hylla rden rosa katten, skriver japantrends.com.

Rosa och gulligt
På bilderna syns det hur Hello Kitty-tågen kommer att se ut på utsidan och insidan, då tågens interiör också ska komma att bestå av Hello Kitty, det vill säga rosa och gulligt, skriver JR-West i ett pressmeddelande.

Det första Hello Kitty-tåget kommer att trafikera sträckan mellan Shin-Osaka and Hakata i västra Japan, en gång per dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.