De mest irriterande poserna på Instagram


Bild: pixabay.com

Vi har ”alla” varit med om att scrolla på Instagram och finna många bilder när människor är på semester och fyller sina inlägg med många bilder på sig själva i olika poser. Nu har den mest irriterande semesterbilden avslöjats genom en undersökning, skriver The Sun.

Många irriterande bilder
Undersökningen är genomförd av Bolsover Cruise Club och visar i procent hur många människor som tycker de klassiska poserna är irriterande.

Den gamla klassiska semesterbilden, när en person tittar in i kameran och håller kameran framför sig, kommer på förstaplats med 34 procent.

Minst irriterande bilden
Den minst irriterande Instagrambilden är bilden på ett känt landmärke.

Bilder på mer landmärken
Undersökningen kommer fram till att: ”Snappers borde tänka mer på att ta bilder på underbara landmärken de ser på sin semester.”

”Följare är mer benägna till att trycka på gillaknappen när de exemeplvis ser Islands kända Blue Lagoon, världens högsta byggnad, Dubais Burj Khalifa och Duomo di Milano i Milano.”

Hot dog selfie
De så kallade ”hot dog legs selfie” kommer på andra plats med 22 procent, över bilder som folk stör sig på.

Bilder på par som verkar självbelåtna på semestern kommer på tredje plats.

Max antal bilder
I undersökningen framkommer också att du kan max posta tolv bilder från semestern innan folk börjar känna att de är spammade.

Mest irriterande Instagramposer:

1.Selfie – 34 procent
2.Hot dog legs – 22 procent
3.Pussande par – 17 procent
4.Titta ifrån bilden – 16 procent
5.Människor ”nyper” solnedgångar/byggnader 14 procent
6.Hopp i luften – 11 procent
7.Gå iväg från kameran – 10 procent
8.Namn/meddelande i sanden – 9 procent
9.Visa en bild på ett landmärke – 7 procent

Video om Instatravel
Video visar att vi alla delar likadana resebilder på Instagram, skrev jag om ett i ett blogginlägg. I videon återfinns flera av bilderna/poserna som finns på ovanstående lista.

Vilken av bilderna stör du dig mest på? Eller saknar du någon bild på listan? På listan saknar jag bilder med fötter/tår på.

2 reaktion på “De mest irriterande poserna på Instagram

  1. Bilderna där en tjej/kvinna går bort från bilden men håller kvar i fotografens namn (posen har ett namn men har det inte i huvudet just nu). Usch. Så jävla konstruerat.

    • Jag vet vilken typ av bild du menar. Men jag vet inte vad den bilden/posen kallas. Follow Me tänkte jag först, men googlade hastagen #followme och det var inte några specielle bilder som kom upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.