Världens coolaste säkerhetsvideo


Bild: airnz.co.nz

Air New Zealand (#AirNZsafetyvideo) är kända för sina innovativa och kreativa säkerhetsvideor. Flygbolaget Air New Zealand senaste video spelas in på kyligare breddgrader. Närmare bestämt Antarktis. Hur coolt är inte det? Stjärnan i denna video heter Adrian Grenier. 22 studenter från Hornby Primary School i Christchurch har en viss betydelse i klippet, skriver radionz.co.nz.

Rolig eller inte
Om du förväntar dig en lika rolig säkerhetsvideo som Air New Zealand har levererat de senaste åren, kommer du bli besviken. Men vyerna är underbara. Och har du liksom jag Antarktis med på din bucket list, då lär du tycka videon är intressant att titta på.

Har du missat någon av #AirNZsafetyvideo kan du se dem via airnewzealand.co.nz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.