Ett barn skriker och härjar genom hela 8-timmars flygresan


Bild: Shane Townley

En passagerare ombord på en flygresa från Tyskland till New York dokumenterade ett barns raseriutbrott under den åtta timmar långa flygresan. Mannen började filma treåringen när barnet klättrade på sätet och skrek innan planet ens börjat flyga. Flygresan med Lufthansa ägde rum den 26 augusti förra året (2017), skriver mailonline.

Han slutar aldrig
En video som lagts upp på Youtube av Shane Townley med titeln: ”Demonic child screams and runs through an 8 hour flight.” Han skriver: ”Att se detta barn springa omkring och skrika under hela flygresan medan mamman inte gjorde något för att stoppa honom. Tre år gammal på en åtta timmars flygresa från Tyskland till Newark. Han slutar aldrig!” I videon syns hur pojkens mamma frågar personalen ombord på Delta om WiFi får slås på för att distrahera barnet med en iPad men flygvärdinnan svara att WiFi inte är tillgängligt ännu. Hur som helst, även om WiFi blir tillgängligt under flygresans gång slutar inte pojkens utbrott.

Demoniska skrik i planet
Flygresan fortsätter medan pojken klättrar högt och lågt medans mamman knappt försöker stoppa sin son. Shane gör uppdateringar om flygresan varje timme med meddelanden:”Timme två. Demoniska skrik tar över planet. När planet slutligen anländer vid Newark Airport ser passagerarna lättade ut att få kliva av planet. ”Vilken mardröm hörs en passagerare säga när de lämnar planet.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.