Anställd vid Delta säger ”asshole” till en kund


Bild:Youtube

En trött eller grinig anställd vid Delta på Portland International Airport svor åt en passagerare som försökte få sitt bagage har blivit avstängd. Ruhul Amin från Honolulu säger att hans flyg med Delta var försenat två gånger när han försökte resa till Portland. Den 11 februari blev Amin ombokad till ett flyg med Hawaiian Airlines. Hans bagage hade checkats in tidigare med Delta-flyg till Portland. Amin som är forskare var på väg till ett möte med havsforskare, skriver kgw.com.

Svordom
Efter att ha landat vid Washington state airport, gick Amin för att hämta sitt bagage. När han skulle hämta ut sitt bagage möttes av han av en anställd vid Delta som vaknat på fel sida och svor till honom, allt med Amin filmade händelsen. Amin lade sedan ut klippet i sociala medier.

“You can take my fucking picture if you want to, asshole,” sa en anställd vid Delta till Amin samtidigt som en kvinnlig anställd lyfte telefonen och tycktes ringa ett samtal för att nå en arbetsledare.

Delta svarar
Delta har svarat på detta och bekräftar att den anställde i fråga har blivit avstängd.

”Denna handling som den anställde visade är inte överensstämmande på något sätt med den standard av kundservice och professionalism vi förväntar oss av våra anställda. Detta beteende är oacceptabelt och vi har pratat med kunden och bett om ursäkt,” säger ansvariga vid Delta.

Talesperson kontaktar Amin
Amin säger att en talesperson vid Delta kontaktade honom den 12 februari för att be om ursäkt och erbjöd 200 (dollar) voucher, för resväskan och transportering av resväskan till hotellet där han bor i Portland. Talespersonen lämnade också ett voicemail och frågade om han kunde ringa tillbaka dem för att ge mer information om händelsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.