Två flygplan kolliderade vid flygplats

Två flygplan kolliderade på marken vid Toronto Pearson International Airport, det orsakade en mindre brand och evakuering av passagerare. Ett Sunwing-flygplan backade ut och krockade då in i ett flygplan från WestJet som hade anlänt från Cancun som väntade på att få ankomma gaten, skriver mailonline.

Passagerare ombord
Ombord på WestJet befann sig 168 passagerare och sex stycken personer från besättningen, enligt Lauren Stewart, talesperson för WestJet. Däremot fanns det varken passagerare eller personal ombord på Sunwing. Då planet genomgick service.

Brandbilar och ambulanser kom till platsen då en brand ombord på Sunwing hade brutit ut, säger Beverly MacDonald, talesperson för Toronto Airport.

Inga passagerare blev skadade, en person från flygplatsens brand -och säkerhetsavdelning blev tagen till sjukhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.