British Airways levererar underbara julklappar till en liten kille


Bild: britishairways.com

Julen kom tidigt i år för fotbollsfanatikern Finlay Sangster när hans Rangers hjälte Josh Windass levererade hans drömpresent. Josh levererade ett Xbox med specialdesignade kontrollspakar för Finlay, som nu kan spela FIFA-spel, skriver British Airways.

Finlay, 12, säger till honom: “Du är min hjälte” och Josh dedikerar sina mål mot Hibs, som spelades i onsdags var till honom, Josh twittrade: “Det målet var för dig unge man”.

Gail skrev brev
Finlay behöver hjälp dygnet runt. Han är en glad kille som inte gav upp hoppet om att någon gång få spela FIFA på Xbox. Hans mamma Gail var beslutsam i att låta hennes äldsta son få sin dröm att bli verklig men kostnaderna var för stora. Hon skrev ett brev till British Airways Magic för några veckor sedan.

Och British Airways levererade flera saker för Finlay och hans familj, se allt i videon nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.