Julklappstips med resetema

Vi närmar oss med stormsteg julen och därmed, för många men inte alla, innebär det att köpa julklappar. Så här kommer några tips på prylar och en donation att ge bort till resenörden.


Bild: fyndiq.com

Vad sägs om att kunna boka din plats under semestern eller för all del hemmavid? Med badhandduken Reserved kan du paxa ”din” plats.
Denna badhandduk kan du köpa via etrendstore.se för 99 kronor eller fyndiq.com för 219 kronor (2-pack).


Bild: resamedvetet.se/Linda Engström

Vad sägs om att vara social och dela med sig av sitt Restänk med andra? Ja, det är möjligt med Restänks konversationskort. 24 kategorier med fem kort i varje kategori. Alltså, detta måste väl bara vara ett perfekt sätt att spendera julaftonskväll eller juldagen med? Så för den som vill reflektera, fundera och kanske reagera över hur personen tänker kring resor köp då Restänk! Kostar 200 kronor.


Bild: bokus.com

Jenny var en motvillig resenär men till sin hjälp har hon humor och självironi. Och med dessa verktyg skapar hon lika mycket reseskildring, roman, sakprosa, självbiografi och dagboksanteckning. ”Att läsa är att resa,” som en känd bokhandel uttrycker det och det stämmer verkligen i Diskis fall. Så för den som vill ut och resa men inte lämna favoritfåtöljen eller soffan, beställ boken via Bokus. Kostar 45 kronor (pocket).


Bild:sharkconservancy.org

För den som inte är intresserad av att läsa böcker eller prylar av olika slag kan stödja forskning. Varför inte stödja forskningen kring hajar? Stöd hajarna genom en donation.


Bild: pickpack.se

En ryggsäck är ofta bra att ha på resor. Och varför då inte välja en som är någorlunda stöldsäker? Det jag saknar på denna ryggsäck är ett mindre fack bakpå ryggsäcken. Bortsett från det verkar ryggsäcken vara praktisk. Ryggsäcken köps via pickpack och kostar 995 kronor.


Bild: kartbutiken.se

Ett perfekt sätt att dokumentera resan skriftligt är via Scratch Map Travel Journal. Innehåller en dagbok och 8 st skrapkartor. Köps via kartbutiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.