Sex-årig pojke blev Etihads pilot för en dag


Bild: Youtube

Tidigare denna månad överraskade sex-årige Adam Mohammad Amer piloterna ombord på Etihad Airways med sina kunskaper om flygplanet och säkerhetsreglerna. Kapten Samer Yakhlef filmade ombord på planet från Marocko till Abu Dhabi, skriver huffingtonpost.com.

Efter att klippte lades ut online i sociala medier blev det en viral hit.

Denna smarta lilla kille var klädd i pilotuniform och har gått igenom flertalet Airbus A380 simulator lektioner. Flygbolaget har bjudit in Adam till Etihad Airways träningscenter för att genomgå pilotträning under en dag.

Piloten Majed Al Marzouqi, Etihad Airways, säger: ”Att se Adams entusiasm påminde mig om när jag var liten pojke och drömde om att bli pilot.”

Kolla in klippet nedan och i sociala medier (ovan) för en grymt smart unge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.