Bagagehanterare ertappas när han stjäl från resväskorna


Bild:7news

Bilder visar hur en bagagehanterare i Thailand går igenom passagerares bagage innan han stjäl en Bluetooth-högtalare. Bagagehanteraren, Abdullah Hayee Mayeh, 27, var anställd av ett företag när han skulle ha lastat resväskor på ett flyg från Phuket till Singapore, skriver mailonline.

Filmas
Säkerhetspersonalen vid flygplatsen filmade när Abdullah öppnade väskor och genomsökte dem inuti. Helt omedveten om att han var filmad fortsatte han att leta igenom väskor. Polisen arresterade honom kort efter att han erkänt att han stal en svart högtalare som han lämnade tillbaka.

Phuket
Han är anklagad för stöld och blev fotograferad tillsammans med sitt stöldgods vid polisstationen i Saku, där ärendet tas om hand. Videon spelades in inuti en JetStar Airways Airbus vid Phuket International Airport ombord på flight 3K 534.

Airports Of Thailand (AOT), som skötte utredningen av mannen, bekräftar att han har blivit arresterad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.